Chrome delete / Colantare trimuri

Chrome delete Bucuresti, Sector 2, Colentina

Masina ta are trimurile cromate si nu iti place cum arata? Nici o problema, trimurile se pot colanta in orice culoare si in special in negru lucios piano black.


Preturi informative: 
Trimuri geamuri portiere x4 perimetral – 500 lei
Trimuri geamuri portiere x4 doar partea de jos –   250 lei
Grile frontale – de la 100 lei 
Difuzor spate – de la 100 lei
Bare longitudinale plafon x2 – de la 400 lei
Colantare plafon – de la 500 lei
Colantare oglinzi x2 – de la 150 lei

Pentru preturi exacte si informatii, nu ezitati sa ma contactati!

Ce este chrome delete ?

Urmareste-ne pe Instagram si TikTok 

Ca sa fie simplu, chrome delete este procesul de colantare care acopera elementele cromate pe care producatorii auto tot insista sa le puna pe masini, fie ca sunt in jurul geamurilor, la grile, la bari sau prin alte zone. Multa lume incearca sa le ascunda pentru a oferii automobilului un aer mai modern.

Chrome delete / colantare trimuri

Cea mai comuna culoare pentru chrome delete este negru lucios piano black sau negru mat. 

Negru lucios se aplica in special la trimurile geamurilor pentru ca mare parte din masini au folie fumurie pe geamuri pentru protectie solara si aceasta are un efect lucios din cauza geamului, de aceea se preteaza negru lucios la trimurile geamurilor.

chrome delete
chrome delete
chrome delete
colantari auto
galerie colantari auto

De ce sa faci chrome delete?

S-ar putea sa doresti sa utilizati folii autocolante de calitate din cateva motive estetice diferite. Pentru masinile negre, foliile pentru chrome delete completeaza un aspect elegant si intunecat. Atrage atentia asupra liniilor corpului, formei si adancimii culorii. Poate moderniza aspectul aproape oricarui vehicul. Indiferent daca preferati un finisaj lucios, satinat sau mat, puteti utiliza chrome delete pentru a imbunatati aspectul vehiculului dumneavoastra.

Pe langa schimbarea aspectului din fabrica al vehiculului dvs., puteti alege si sa utilizati autocolantul auto pentru a ascunde daunele, ceea ce poate imbunatati instantaneu aspectul masinii dvs.

Autocolant sau PlastiDip?

Cel mai bine este sa utilizati autocolant pentru chrome delete. Acesta este cel mai durabil, curat si eficienta optiune. Se aplica rapid si va vor lasa cu o estetica eleganta. Exista cateva motive pentru care veti dori sa alegeti aceasta decromare cu autocolant fata de alte tehnici: se poate da jos oricand, se poate colanta intr-un timp scurt, rezista mult mai bine decat o vopsea plastidip, mai multe finisaje (lucios,mat, satin,perlat,sidefat,carbon,piele), nu necesita demontajul lor de pe masina.

Despre PlastiDip

O alta optiune pentru chrome delete este Plasti-Dip, care este o vopsea ce formeaza un strat cauciucat uscat. Puteti folosi un pistol de pulverizare standard pentru a-l aplica sau a-l picta. Dupa cum va puteti imagina, este adesea o munca mai murdara. Daca nu sunteti un profesionist, probabil ca va trebui sa va duceti vehiculul intr-un atelier pentru procesul de aplicare, ceea ce il poate face mai consumator de timp si mai costisitor decat un autocolant. De asemenea, necesita mai multe straturi, in timp ce colantarea trimurilor se face cu un proces simplu, unul si gata.

in plus, Plasti-Dip nu este la fel de durabil ca un autocolant.  Autocolantul este rezistent, rezistent la rupturi si fisuri, ceea ce il face un material atat de popular in multe utilizari si industrii diferite. Pentru ca un Plasti-Dip sa aiba un nivel de durabilitate comparabil, va trebui sa aplicati produse suplimentare, cum ar fi straturile de protectie cu ultraviolete (UV) si pe solvent. Factorii de mediu pot degrada stratul exterior Plasti-Dip, asa ca va trebui sa va spalati vehiculul oricand ceva mizerie va cade pe el sau se va pune pe el.

Un alt factor crucial in decizia dumneavoastra este aspectul – in timp ce Plasti-Dip se limiteaza la finisaje mate, puteti alege dintr-o gama larga de calitati de finisare pentru ambalajele dumneavoastra de autocolant. Daca doriti sa faceti chrome delete intr-un finisaj lucios sau metalic, autocolantul este solutia.

Din aceste motive, foliile de autocolant sunt alegerea clara pentru proiectul dvs. de chrome delete. Sunt mai rapid si mai usor de aplicat, ofera o durabilitate mai buna si tind sa reziste mai mult. Este, de asemenea, mai usor sa inlocuiti o sectiune deteriorata a foliei autocolanta daca este necesar – foliile autocolante sunt detasabile, ceea ce inseamna, de asemenea, ca va puteti intoarce masina la forma sa din fabrica oricand este necesar.


O multime de optiuni: Autocolantul va ofera o gama larga de optiuni pentru culoarea si finisajul pe care il preferati. Indiferent de modul in care doriti sa acoperiti caracteristicile cromate ale vehiculului dvs., puteti obtine acest lucru cu o colantare de trimuri.

Aplicare usoara: in plus, autocolantul este rapid si usor de aplicat. in cateva zeci de minute, vei putea obtine aspectul pe care il preferi.

Durabilitate: folia autocolanta va putea rezista mult. Este foarte durabila si va dura ani de zile fara a se estompa sau a se delamina.

Semipermanent: Oricat de rapid se aplica autocolantul, acesta va dura mult timp. Este facut sa fie semi-permanent si ar trebui sa dureze cativa ani. Alte solutii precum Plasti-Dip nu vor dura la fel de mult.

indepartare usoara: daca va razganditi cu privire la trimurile masinii pe care o alegeti sau daca doriti sa returnati vehiculul la aspectul din fabrica pentru revanzare, este destul de usor sa indepartati vinilul fara a lasa in urma daune.


error: Content is protected !!
Call Now Button