Colantare trimuri – Chrome delete

Masina ta are elemente cromate ce nu se mai potrivesc cu estetica masinii? Vrei sa scapi de cromul de la exterior? Avem solutia simpla, rapida si ieftina pentru a te scapa de acel crom invechit. Poti moderniza aspectul masinii doar prin simpla colantare trimuri sau decromare trimuri. Unul din cele mai cerute nuante este Piano Black pentru a se asemana cu geamurile fumurii ale masinii tale. 


colantare trimuri

Colantare trimuri auto

Ce inseamna colantare trimuri auto?

Colantare trimuri este exact ceea ce spune in titlu, colantarea trimurilor de la exterior sau interior. Masinile vin , in mare parte, cu trimurile cromate de fabrica. Acele trimuri inconjoara geamurile masinilor sau sunt elemente decorative pentru a delimita anumite suprafete ale masinii. 

Atunci cand masina este neagra ia trimurile cromate, ele ies in evidenta, de aceea, multi doresc sa le faca mai putin vizibile si apeleaza la serviciul de colantare trimuri.

Ce autocolant se foloseste?

Pentru colantare trimuri auto se foloseste autocolant de foarte buna calitate pentru a avea o garantie ca rezista in acele zone. Elementele cromate ale masinii sunt de obice expuse la intemperii si umiditate mare. 

Folosim Branduri precum Avery Dennison, 3M ,KPMF sau Hexis. Pe langa autocolantul premium, folosim in anumite cazuri, Primer de la 3M.

Cele mai cerute culori sunt Piano Black , Negru mat si Carbon.

colantare trimuri auto

De ce sa colantezi trimurile?

Pentru multi dintre noi, aspectul masinii conteaza foarte mult iar orice mic detaliu este important. Sa spunem ca ti-ai montat folie pe geamuri iar trimurile sunt cromate, contrastul intre geamurile negre si cromul trimurilor este foarte mare si ofera un aspect neplacut pentru masina ta, de aceea, colantarea trimurilor este o varianta de a le masca. 

Pe langa aspectul oferit, colantarea trimurilor poate oferi si protectie pentru trimurile masinii tale. Autocolantul pentru decromare este foarte rezistent si ofera protectie pentru orice element al masinii, iar daca te-ai hotarat sa vinzi masina, poti sa dai jos colantul foarte usor iar elementele arata ca noi, chiar si dupa ani de zile.

Colantare trimuri VS Plasti Dip

Aici vorbim despre 2 lucruri diferite dar totusi se face confuzie cand vine vorba de cromul de pe masina.

Autocolantul este mult mai rezistent pe suprafete lucioase decat plasti dip. Autocolantul are proprietati de auto-regenerare la micro zgarieturi. Nu se decojeste sau nu se zgarie de la orice pietricica sau mica lovitura. 

Plasti Dip-ul este o vopsea cauciucata care ofera posibilitatea de a decroma elemente ale masinii in regim propriu. Plasti dip-ul este recomandat doar pentru perioade foarte scurte si pentru elemente greu de colantat. El nu rezista foarte bine pe suprafetele lucioase ,exact ca orice alta vopsea. Plasti dip-ul nu poate oferii aspecul de lucios precum autocolantul Piano Black.

Call Now Button