Folie faruri

 Folie faruri ce ofera protectie si posibilitatea de a personaliza farurile.

 De ce sa punem folie pe faruri sau pe proiectoare?

 Aceasta folie faruri ofera protectie si te scapa de grija polisarii in fiecare an. Farurile cu invelisul transparent facut din plastic se matuiesc foarte repede atunci cand stratul de protectie se ia dupa ele. Cu folia transparenta pentru faruri, ele raman protejate de razele uv si nu se mai matuiesc atat de repede.

Folia pentru faruri poate proteja farur si de pietricelele sau zgura asfaltului de pe drumurile noastre. Folia are efect regenerativ si in cazul in care o pietricica a zgariat folia, ea se poate incazli si readuce la viata sau se auto-regenereaza de la caldura de afara. Bineinteles, nu se regenereaza in cazul in care pitricica a reusit sa sparga plasticul farului.

Este bine sau nu sa montam folie faruri , proiectoare sau chiar si pe stopuri? Ei bine, da. Folia face doar un bine masinii tale si ajuta la prelungirea vietii farurilor. 

Variante de culoare sau model.

Aceasta folie faruri se imparte in doua categorii; folia de protectie si folia colorata transparenta

Folia pentru protectie ofera posibilitatea de a prelungi viata farurilor si te salveaza de acele zgarieturi si lovituri de pietricele. Ea protejeaza farul de razele UV si nu se mai matuieste. Folia este 99.99% transparenta si nu incurca cu nimic vizibilitatea sau intensitatea luminii.

Folia colorata vine in variante de galben, rosu , verde, albastru sau gri care mai este numita si folia fumurie pentru faruri / stopuri.Ea protejeaza dar nu este regenerativa si are avantaj doar de design si personalizare. Folia colorata se poate aplica pe faruri,proiectoare sau stopuri. 

Adesea,se foloseste folie galbena pentru proiectoare si folie fumurie sau rosie pentru stopuri. Folia este transparenta cu efect colorat in masa.


Folie protectie transparenta
Pret intre 150 si 300 lei

Pretul difera in functie de modelul de far. Pentru oferta de pret exacta va asteptam pe pagina de contact sau la sediul nostru.

folie faruri protectie

Folie faruri fumurie
Pret intre 150 si 300 lei

Pretul difera in functie de modelul de far. Pentru oferta de pret exacta va asteptam pe pagina de contact sau la sediul nostru.

folie faruri
Call Now Button