Polish auto Bucuresti,Sector 2

Oferim servicii de polish auto / detailing auto exterior pentru orice tip de masina. 

Polish sau corectie lac auto cu masinarii si solutii dedicate ce ofera garantia unei lucrari de calitate si de durata. Atelier de detailing auto sau polish auto in Bucuresti, Sector 2, la 800m de A3.

polish auto

Ti sa intamplat vreodata sa iti speli masina cu foarte mare atentie, cu cel mai scump sampon, cu manusa de microfibra si in sistemul de 2 galeti, sa o usuci imediat cu un prosop de uscare sau cu aer apoi sa observi ca masina ta este plina de micro-zgarieturi? Ei bine, nu te panica, toate aceste micro-zgarieturi se pot elimina prin diferite etape de corectie a lacului sau polish auto.

Ei bine, hai sa vedem ce este defapt polish-ul auto si corectie vopsea/lac pentru a vedea ce variante ti se potrivesc.

– Polish auto este procesul de lustruire a vopselei sau a lacului. Deseori este confundat cu procesul de corectie lac. 

Elimina anumite micro-zgarieturi si ofera un luciu al vopselei foarte ridicat de aceea procesul de polish auto se face in anumite cazuri sau dupa ce lacul a fost corectat. Se folosesc masinarii speciale, pad-uri si paste dedicate.

– Corectie vopsea/lac este procesul prin care se repara zgarieturile mai mari, micro-zgarieturi, lac cu impuritati, coaja de portocala, lac aplicat neuniform. Corectia vopselei se face atunci cand vopseaua este atinsa de o lovitura mecanica si necesita reparatie, o zgarietura adanca se poate repara cu un adaos de vopsea de acelasi cod dupa care se trece la procesele de slefuire si lustruire.Corectia lac se face prin slefuire si lustruire cu pad-uri si paste speciale. La finalul corectiei de vopsea sau lac se ofera un polish auto pentru a oferii un luciu impecabil.

Este adevarat ca se strica lacul vopselei ?

Daca se face doar un simplu polish pentru a elimina micro-zgarieturi si a da un luciu nou , nu se strica lacul.

Atunci cand este nevoie de corectie vopsea/lac, da, este posibil ca lacul vopselei sa fie deteriorat. Lacul este un strat transparent foarte subtire si prin slefuirea lui se micsoreaza in grosime pana cand el poate fi eliminat de tot, de aceea corectia lacului se face doar de catre profesionisti si sunt necesare scule speciale.

Este recomandat polish-ul auto inainte de folie protectie sau colantare?

Da, este recomandat sa scoatem imperfectiunile din vopsea pentru a oferii un finisaj final cat mai profesional. Daca colantezi masina, vopseaua o sa fie protejata de aceea este mai ok sa ii dai un polish inainte pentru a o mentine ca noua si a nu mai avea batai de cap in cazul in care te gandesti sa dai jos autocolantul.

Daca te-am convins sa iti polishezi masina, te asteptam la noi la atelier pentru consultanta gratuita!

0728 199 914 – Alex

alexandru.media@yahoo.com

Instagram: @autozubucuresti


Call Now Button